Türkiye Şampiyonasında Giden İdman Yurdu Sporcularını Başkan Yıldırım Uğurladı

235201210584398.jpg

Türkiye Şampiyonasında Giden İdman Yurdu Sporcularını

Başkan Yıldırım Uğurladı

Karamürsel İdmanyurdu spor kulübü futbol takımı U-14 gurubu Kocaeli il şampiyonu olarak Sakarya’da gerçekleştirilen müsabakalara katılıp, Marmara Bölge şampiyonu oldu.

Kocaeli’yi Sakarya’da en iyi şekilde temsil ederek Türkiye Şampiyonası ikinci ayağına gitmeye hak kazanan Karamürsel İdman  Yurdu futbol takımını, Çanakkale’de gerçekleştirilecek olan müsabakalara Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Utaş uğurladı.

Çanakkale’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası ikinci ayağından birinci olarak çıkacaklarını belirten Kulüp Başkanı Muarrem Erdoğan “Bu şampiyonada birinci olmamız halinde Türkiye dördüncülüğünü garantilemiş oluyoruz. Amacımız birincilik almak” dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım sporcuların başarısını takdirle karşıladığını belirterek, başarılar diledi. Elinden geldiği her türlü imkanı spor ve spora destek vermek amacıyla kullanacağını da sözlerine ekleyen Başkan Yıldırım, İdman Yurdu Spor Kulübünün ilk 4’e girmesini istedi.

Başkan Yıldırım konuşmasının ardından Şampiyonaya katılacak 18 sporcu, Antrenör Hasan Özeren, Mehmet Evsek, Kulüp Başkanı Muarrem Erdoğan, Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihat Öztorun ve Mehmet Kaçar’ı uğurladı.