ANASAYFA   >    HABERLER   >    2024 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

2024 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI Güncelleme: 02 Ocak 2024 , Salı

2024 Yılının İlk Meclis Toplantısı Karamürsel Belediyesi Meclis salonunda bugün gerçekleştirildi.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın açılış ve selamlama konuşmaları ile başlayan Ocak ayı meclis toplantısı, Açılış ve Yoklamanın ardından bir önceki Meclis Toplantısı tutanağının oya sunulması ile start aldı. 5 maddeden oluşan Ocak Ayı Meclis toplantısında yer alan konular;
‘1-) Denetim Komisyonu kurulması ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün yazısı.
2-) Sözleşmeli harita teknikeri çalıştırılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün yazısı.
3-) Sözleşmeli avukat çalıştırılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün yazısı.
4-) Sözleşmeli mühendis çalıştırılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün yazısı.
5-) Hisse alımı için (4 Temmuz Mah. 512 ada, 1 parsel) encümene yetki verilmesi.’ Oldu.
Oylamanın ardından İlçe geneli hakkında yapılan sohbet ve istişareler sonucu bir sonraki Meclis tarihi belirlenerek, Ocak ayı Meclis Toplantısı sonlandırıldı.

İLGİLİ FOTOĞRAFLAR