ANASAYFA   >    HABERLER   >    BAŞKAN YILDIRIM'IN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN YILDIRIM'IN YENİ YIL MESAJI Güncelleme: 30 Aralık 2022 , Cuma

Kıymetli hemşerilerim,
2022 yılı Karamürsel’imizde; hayata geçirdiğimiz ve temelini attığımız projelerimizle dolu dolu bir yıl geçirdik. Tarihi Karaabali Camimizin restorasyonu tamamladık. Hükümet Konağı projemiz için önemli adımlar attık, çocuklarımıza yüzme havuzumuzun yanında buz pateni sahası yaptık.
Allah’ın izniyle 2023 yılında hükümet konağımızı, ilçe terminalimizi ve bunun gibi daha birçok önemli projeye Kocaeli Büyükşehir Başkanımız Tahir Büyükakın ile birlikte imzamızı atacağız.
2004 yılında milletimize hizmet yolunda çıktığımız slogan “Sevgi Kazansın” idi. Biz 18 yıldır yürüttüğümüz projelerimiz, çalışmalarımız ve ikili ilişkilerimizle Karamürsel’in çehresini değiştirdik. İlçemiz “Huzurun Başkenti” unvanını aldı.
Rabbim’e hamd olsun ki Karamürsel’de doğdum ve Karamürselli kültürüyle yetiştim. Hepinizin abisi, kardeşi ya da arkadaşıyım. Rabbimden dileğim 2023 yılının sağlık, başarı, üretim ile dolu, sevgi çatısı altında huzurlu bir yıl olmasıdır.
Durmak yok, yola devam..!
İsmail Yıldırım
Karamürsel Belediye Başkanı