url: ocak-ayi-kultur-sanat-etkinlikleri.html

OCAK AYI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ

Güncelleme: 30.12.2013

Karamürsel Belediyesi Kültür Sanat Etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Karamürsel Belediyesi Ocak ayı etkinlikleri kapsamında okullarda 3 D Sinema Gösterimi, Kartepe Gezisi, Kağıt Müzesi Gezisi ve Kocaeli Şehir Tiyatrolarında sahnelenen tiyatro oyunlarına gezi etkinlikleri düzenliyor.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım belediyenin düzenlemiş olduğu etkinliklere tüm Karamürsel halkını davet ederek amacımız halkımızın ve gençlerimizin sosyo kültürel alanlarda zenginleşmesi olduğunu söyledi.

Karamürsel Belediyesi Ocak ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında;

3 D Sinema Günleri
13 Ocak Pazartesi - Karapınar ilkokulu
13 Ocak Pazartesi - Akçat ilkokulu
14 Ocak Salı - Gazanfer Bilge İlkokulu
15 Ocak Çarşamba - Yalakdere İlkokulu
16 Ocak Perşembe - Güzelkıyı İlkokulu
17 Ocak Cuma -  Kızderbent İlkokulu
20 Ocak Pazartesi -İmam Hatip Ortaokulu
21 Ocak Salı- BİFEM Okulu
22 Ocak Çarşamba - 4 Temmuz Ortaokulu
23 Ocak Perşembe - Atatürk Ortaokulu
24 Ocak Cuma - Nazmi Oğuz Ortaokulu

TİYATRO

3 Ocak Cuma- Kocaeli Büyükşehir Bel Şehir Tiyatrolarında sahnelenen “Töre” adlı oyuna,

10 Ocak Cuma- Kocaeli Büyükşehir Bel Şehir Tiyatrolarında sahnelenen “Dişi Horoz” adlı oyuna,

17 Ocak Cuma- Kocaeli Büyükşehir Bel Şehir Tiyatrolarında sahnelenen “Küheylan” adlı oyuna,

22 Ocak Çarşamba- Kocaeli Büyükşehir Bel Şehir Tiyatrolarında sahnelenen “Zümrüdü Anka” adlı çocuk oyununa,

30 Ocak Perşembe- Kocaeli Büyükşehir Bel Şehir Tiyatrolarında sahnelenen “Guguk Kuşu” adlı oyuna,

31 Ocak Cuma- Kocaeli Büyükşehir Bel Şehir Tiyatrolarında sahnelenen “Guguk Kuşu” adlı oyuna ilçe terminalinden ücretsiz servis kaldırılacaktır.

5 Ocak Pazar – Kartepe Gezisi

14 Ocak Salı- Yalova Kağıt Müzesi

15 Ocak Çarşamba – Yalova Kağıt Müzesi

10 Ocak Cuma günü Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle söyleşi gerçekleştirilecektir. Etkinliklere katılmak isteyenler Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelerek ya da 452 1 025 telefon numaralarını arayarak ayrıntılı bilgi alabilir.

Güncelleme: