url: profdr-ustun-dokmenle-kucuk-seyler.html

PROF.DR. ÜSTÜN DÖKMEN´LE KÜÇÜK ŞEYLER

Güncelleme: 28.11.2013

Karamürsel Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında TRT Ekranlarından tanınan Ünlü Prof.Dr.Üstün Dökmen’i Karamürsel’e getiriyor.

Karamürsel Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Prof.Dr.Üstün Dökmen’in akademik bilgileri ve gözlemlerini paylaşacağı, eğlenceli parodilerle renklendirilen, zaman zaman ise seyircilerin katılımıyla interaktif bir boyuta taşınacak olan tiyatrolu şov 16 Aralık 2013 pazartesi günü saat 19.00’da  Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Prof.Dr. Üstün Dökmen’i Karamürsel halkıyla buluşturmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, keyifli bir gösteri izlemek isteyen herkesi 16 Aralık 2013 Perşembe günü Karamürsel’e beklediklerini açıkladı.

Güncelleme: