url: yeni-donem-kurs-kayitlari-basladi.html

YENİ DÖNEM KURS KAYITLARI BAŞLADI

Güncelleme: 28.08.2014

Karamürsel Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından kültür, eğitim, sanat ve spor alanında birçok branşta eğitim kursları açılıyor.

İğne Oyası, Kırk Yama, Tel Kırma, Örgü, Ahşap Boyama Folyo, Mefruşat, İğne Oyası, Saçaklama, Üç Boyutlu Resim, Ebru, Ahşap Oyma, Tezhip, İngilizce (A1) (A2), Boşnakça (A1), Gitar, Koro (TSM), Koro (THM), Bağlama, Yoga, Plates, Giyim(Ereğli), Model Gemi Yapımı, El Nakışı kursları açılacak.

Karamürsel Belediyesinin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde açılan değişik branşlarda ki kurslara 30 Eylül 2014 Salı gününe kadar müracaat alınacak.  Müracaatlar, ilçe terminalinin arkasında bulunan Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Kursu binasında gerçekleştirilecek.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, kurslara başta gençler ve ev hanımları olmak üzere Karamürsel halkını davet etti.

Güncelleme: