ARAMA
Karamürsel Belediye Başkanlığı

Dünya Çevre Günü Karamürsel’de...

Geri

Dünya Çevre Günü Karamürsel’de Kutlandı

5 Haziran 2024
Dünya Çevre Günü Karamürsel’de Kutlandı
 
5 Haziran Dünya Çevre Günü, tüm dünyada olduğu gibi Karamürsel’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
 
5 Haziran Dünya Çevre Günü, Karamürsel’de kutlandı. Dünya Çevre Günü etkinliklerine Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Karamürsel Belediyesi Başkanı Ahmet Çalık, İlçe Jandarma Komutanı Alihan Ak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, İmeak Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, Karamürsel Su Sporları ve Dalış Spor Kulübü (KARSAD) Başkanı Zeki Şirin, Mahalle Muhtarları, Kurum Müdürleri, Birim Amirleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Karamürsel Belediyesi ve İmeak Deniz Ticaret Odası iş birliğiyle organize edilen bu etkinlik, İlhan Çınar Alanı Önünde bir araya gelen çevreciler, Karamürsel Su Sporları ve Dalış Spor Kulübü (KARSAD) dalgıçları, Balık Adası ve İskele Meydanı arasında Deniz Temizliği gerçekleştirdi. Deniz Temizliği sonrası Dalgıçlarla Hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Çalık; Herkesin 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü kutluyorum dedi.
Deniz Temizliği programının ardından saat 19.00’da başlayan Konser Etkinliği, Karamürsel Kılavuz Gençlik Müzik Grubu, Mustafa Aksüt ve Grup Karamürsel ile İlhan Çınar Alanındaki vatandaşlara muhteşem bir müzik ziyafetiyle doyumsuz anlar yaşatıp program son buldu.