ARAMA
Karamürsel Belediye Başkanlığı

Karamürsel Belediyesi Sokak Ha...

Karamürsel Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Merkezimizde veteriner hekimimiz göreve başladı.

6 Haziran 2024

Belediyemizde daha önce dışarıdan hizmet alımı şeklinde yürütülen veterinerlik hizmetleri konusu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çalık görüşmesi sonrasında Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev alan Veteriner Hekim Mustafa Çakmak’ın Karamürsel’e görevlendirilmesi ile sonuçlandı.

Görevlendirme talebimize olumlu yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a Karamürsel halkı adına teşekkür ediyorum.